Hageanlegg

SO Transport har lang erfaring med hageanlegg, og bidrar med veiledning så vel som selve arbeidet for å få din tomt akkurat slik du ønsket deg.

Hageanlegg

SO Transport har lang erfaring med hageanlegg, og bidrar med veiledning så vel som selve arbeidet for å få din tomt akkurat slik du ønsket deg.

Hvorfor velge SO-Transport til ditt hageanlegg?

Lang erfaring gjør oss i stand til ha en mening om hva som er det beste alternativet, og derfor tar vi gjerne på oss rollen som rådgiver og sparringspartner for det kunden måtte være usikre på.

Vi legger ulike typer belegningsstein i din oppkjørsel eller hage. Trenden innen hage og uteplass endrer seg stadig. Når det gjelder stein, er dette er tidløst materiale og skaper er unikt, solid og naturlig særpreg. Belegningsstein bidrar også til et eksklusivt uttrykk, i tillegg til å være lettstelt og praktisk.

Levering av ferdigplen

Ferdigplen er blitt mer og mer vanlig, og der er fordi man får flere fordeler. Som oftest blir det finere, med mindre ugress, og ikke minst får man en plen som er grønn med en gang.

SO Transport ruller ut ferdigplener, som vi distribuerer gjennom et godt samarbeid med leverandører som er spesialister på området. En ferdigplen er ferskvare som må bestilles og beskjæres, men vi kan likevel sørge for rask leveringstid. Normalt kan vi rulle ut ferdigplenen dagen etter bestilling.

Vi ligger sentralt plassert i Lier, Viken, med rask tilgang til lokalområder og store deler av Østlandet. For all massetransport, ta kontakt med oss for prisoverslag.

Lettstelt og vakker hage

Vi graver, planerer og legger ut matjord for beplantning. Vi setter opp murer av naturstein og granitt. En granittmur kan jevne ut høydeforskjeller, støtte en skråning samt skille og skape variasjon i terrenget. Fordelen med en slik mur er kombinasjonen av solid, stødig og veldlikeholdsfritt materiale, i samarbeid med et estetisk vakkert uttrykk. Granittsteinen finnes i flere størrelser og farger, hvor dimensjonen velges etter bruksområder og estetikk.

SO Transport sørger også for ny plen til din hage, uansett om du ønsker å vente på at den skal gro eller vil ha en ferdig vi kan rulle ut. Vi utfører landskapsarbeid som for eksempel legge på matjord, maskinplanering, manuell raking, tilsåing eller legging av ferdigplen.

Vi ligger sentralt plassert i Lier, Viken, med rask tilgang til lokalområder og store deler av Østlandet. 

Vårt mål er å gi deg en lettstelt og vakker hage. Book en avtale eller kontakt oss direkte!

Vi leverer også

Massetransport med traktor og gravemaskin

Massetransport

Vi tilbyr og leverer alt av masser til stedene vi har gravd ut, eller vekk fra stedene vi har gravd ut

Les mer