Graving

SO Transport har lang erfaring med graving. Det betyr at vi kan ta på oss alle typer oppdrag, av forskjellig omfang og til ulike formål. Vi utfører graveoppdrag for privatpersoner så vel som entreprenører. Vi tar små gravejobber, vi tar større gravejobber.

Graving

SO Transport har lang erfaring med graving. Det betyr at vi kan ta på oss alle typer oppdrag, av forskjellig omfang og til ulike formål. Vi utfører graveoppdrag for privatpersoner så vel som entreprenører. Vi tar små gravejobber, vi tar større gravejobber.

Det kan være mange gode grunner til at graving er nødvendig. SO Transport hjelper til med graving når du har behov for drenering, planering og lignende. Vi kan sørge for utgraving av din tomt, vi graver slik at du kan anrette en vei, en parkeringsplass eller vil legge belegningsstein på gårdsplassen. Vi kan grave for fundamenter til skilt, for fortidsminneregistrering, eller foreta utgraving av kjeller. Dette er bare noen eksempler.

SO Transport har også samarbeidspartnere som kan levere betong- og sprengningsarbeider, og leverer masser som det måtte være behov for i forbindelse med gravearbeidene.

Graving for drenering

Vi kan hjelpe deg med bedre drenering rundt for eksempel hus eller garasje. Vi graver slik at det blir plass til dreneringsrørene som leder alt uønsket vann vekk fra grunnmuren.

Dreneringen utgjør en svært viktig del av fuktsikringen, og vi sørger for riktig håndtering av alt overflatevann som mange boliger er utsatt for på grunn av økende nedbørsmengder. Nedløpsvann fra taket kan også gi betydelige skader dersom vannet ikke føres bort fra bygningen. Graving og drenering bidrar med andre ord til med å holde byggene tørre, og vi i SO Transport tilbyr også etterisolering.

Vi kommer gjerne på befaring for å se på ditt prosjekt.

Våre maskiner for graving

SO Transport har en maskinpark som gjør oss i stand til å ta på oss alle typer oppdrag. Vi har hele skalaen av gravemaskiner, for forskjellig bruk.

Vi har både beltegravere og hjulgravere, alt fra den minste på 3 tonn via de på 8 og 15 opp til den aller største på 25 tonn. Det gjør at vi lett kan finne og benytte den som skal hjelpe oss å komme til der det er smått og trangt, akkurat som vi kan gjøre det samme når det er større arealer som skal bearbeides.

I tillegg har vi også en lastebil samt to traktorer med lasteapparat og tilhenger som vi bruker til å frakte masser vekk fra områdene vi har utført gravingen.

SO Transport – ENTREPRENØR ligger sentralt plassert i Lier, Buskerud med rask tilgang til lokalområder og store deler av Østlandet. Book en avtale, eller kontakt oss direkte.

Vi leverer også

Massetransport med traktor og gravemaskin

Massetransport

Vi tilbyr og leverer alt av masser til stedene vi har gravd ut, eller vekk fra stedene vi har gravd ut

Les mer